About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

5
(2)

VIŠTIENOS KRŪTINĖLIŲ FILĖ GRIETINĖLĖS PADAŽE

Pietums ar vakarienei siūlome Jums mūsų labai pamėgtą klasikinį vištienos krūtinėlių filė receptą visai šeimai. Pagaminkite greitus ir gardžius pietus bei spėkite pasimėgauti šia popiete su savo artimaisiais!

6 porcijoms Jums reikės:

  • 1 kg CESTA vištienos krūtinėlių filė
  • 300 g 36 % riebumo grietinėlės
  • 1 v. š. miltų
  • 2-3 smulkintų česnakų skiltelių
  • druskos, maltų juodųjų pipirų
  • žalumynų pabarstymui (pvz. krapų ar petražolių)
  • kepimo rankovės (galima kepti ir be rankovės, tačiau vištiena bus ne tokia sultinga)

GAMINAME:

  1. Įpjauname vištienos filė viršų ir įtriname druska, česnakais, pipirais ir norimais prieskoniais. Marinuojame šaldytuve apie valandą.
  2. Vištienos filė sudedame į kepimo rankovę ir kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 30 min.
  3. Į kepimo pabaigą ruošiame padažą: ištirpiname sviestą, lėtai, vis pamaišant beriame miltus, kad nebūtų gumuliukų. Supilame grietinėlę, įberiame druskos ir pipirų.
  4. Vištieną užpilame padažu ir apibarstome žalumynais.
  5. Siūlome patiekti su bulvių koše ir mėgstamais priedais.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą