We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
Visiška Amerikos legenda tapusi gilioji Čikagos stiliaus pica gali atsirasti ant Jūsų stalo.
Jums reikės:
500 g miltų
225 g šilto vandens
50 g alyvuogių aliejaus (galima pakeisti tirpintu sviestu)
7 g džiovintų mielių (pakelio)
1 a.š. druskos
1 a.š. cukraus
Padažui:
800 ml pomidorų pastos (passatos) arba smulkintų konservuotų pomidorų
1 smulkinto svogūno
3 trintų skiltelių česnako
2-3 v.š. alyvuogių aliejaus (galime pakeisti sviestu)
1 a.š. cukraus
Baziliko, oregano prieskonių
1 a.š. druskos
Įdarui:
200 g #CESTA Saliamio dešros
~400 g tarkuotos mocarelos sūrio (bet galime keisti fermentiniu arba maišyti perpus)
100 g tarkuoto parmezano (arbo kito kietojo sūrio)
GAMINAME:
Mieles ir cukrų išmaišome vandenyje ir paliekame 10 min. Miltus išmaišome su druska, o tuomet pridedame vandenį su mielėmis ir alyvuogių aliejų. Išminkome glotnią ir elastingą tešlą, formuojame rutulį ir uždengiame rankšluosčiu valandai.
Ruošiame padažą: alyvuogių aliejuje apkepiname svogūną, kai taps skaidrus pridedame česnaką, kepiname apie 1 min. nuolat maišant, o galiausiai pridedame pomidorus, druską, cukrų, baziliko ir oregano prieskonius. Išmaišius verdame po dangčiu apie 10 min, tuomet dar 5 min be dangčio vis pamaišant, kol sutirštės.
Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių ir paruošiame kepimo formą (puikiai tiks torto).
Ant miltais apibarstyto paviršiaus minkome tešlą apie 3 min., tuomet iškočiojame storą „blyną“ ir juo išklojame dugną bei suformuojame „bortelius“.
Ruošiame picą: į dugną dedame pusę sūrio ir saliamio dešrą, tuomet dedame likusį sūrį, o ant viršaus užpilame padažą ir apibarstome parmezanu.
Šauname į orkaitę apie pusvalandžiui, kol šonai gražiai paruduos.
Palikti komentarą