About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

5
(5)

JOGURTO PYRAGAS SU TRUPINIŲ KEPURE

Kai kepame šį pyragą, jis akimirksniu dingsta! Gera žinia ta, jog tokiu atveju be problemų greitai iškepame sekantį – jis toks genialiai paprastas, kad norisi jį gaminti kiekvieną savaitgalį. 

8 porcijoms Jums reikės:

  • 300 g miltų
  • 2 a.š. kepimo miltelių 
  • 2 #CESTA kiaušinių 
  • 200 g cukraus
  • 1 pakelio vanilinio cukraus
  • 1/2 a.š. druskos
  • 50 g ištirpinto ir atvėsinto sviesto
  • 250 g naturalaus jogurto (galime per pusę su kefyru)
  • 350 g pasirinktų uogų ar vaisių (puikiausiai tiks braškės, slyvos, šilauogės – gali būti ir šaldytos atitirpintos)

Trupinių kepurei (nebūtina, bet verta):

  • 80 g miltų
  • 50 g sviesto
  • 3 v. š. cukraus

GAMINAME:

  1. Visus ingredientus pyragui ištraukiame iš šaldytuvo iš anksto.
  2. Paruošiame trupinių kepurę: sutriname pirštais visus ingredientus kol pasidarys trupiniai, tuomet sujungti juos į kamuoliuką ir įdėti į šaldymo kamerą kol gaminsime pyragą.
  3. Orkaitę įjungiame 180 laipsnių, o kepimo formą (jeigu apvali tai 24 cm) išklojame kepimo popieriumi.
  4. Persijojame miltus ir išmaišome su kepimo milteliais. Kitame dubenyje išplakame #CESTA kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi kol pabals (apie 7 min. ant vidutinio greičio).
  5. Pridedame jogurtą, ištirpintą sviestą, druską ir persijotus miltus. Mikseriu lėtu greičiu maišome kol gausis vientisa masė.
  6. Supilame tešlą į formą, tolygiai paskirstome uogas ar vaisius ir ant viršaus pabarstome trupiniais (jeigu jie labai sukietėjo galime sutarkuoti)
  7. Kepame apie 45-50 min kol viršus švelniai paruduos.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą