About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

4.3
(4)

LIETINIAI SU VIŠTIENA IR PIEVAGRYBIAIS

Receptas, kuris tikrai keliaus į Jūsų mėgstamiausių sąrašą.

10-12 lietinių Jums reikės:

  • 10-12 lietinių (pvz. pagal šį https://cesta.lt/plikyti-mociutes-lietiniai/receptą )
  • 200-300 g #CESTA vištienos mėsos (pvz. filė arba šlaunelių mėsos)
  • 1 didelės morkos
  • 1 svogūno
  • 3-4 pievagrybių
  • 100 g tarkuoto fermentinio sūrio
  • druskos; pipirų
  • aliejaus kepimui

GAMINAME:

  1. Pasūdytame vandenyje išverdame ir blenderiu sumalame vištieną.
  2. Morką sutarkuojame, svogūną ir pievagrybius susmulkiname.
  3. Keptuvėje įkaitiname aliejų, kelias minutes pakepiname svogūnus, tuomet suberiame morkas, įpilame šlakelį vandens, pridedame pievagrybius, o galiausiai vištieną. Pridedame druskos, pipirų ir atvėsiname įdarą.
  4. Į įdarą pridedame sūrį ir gerai išmaišome.
  5. Formuojame blynus: imame po blyną, dedame stulpeliu įdarą ir gražiai suvyniojame.
  6. Prieš patiekiant apkepiname ant sviesto ir skanaujame su grietine ar kitu mėgstamu padažu!

P.S. tokius lietinius taip pat puikiai galima užšaldyti ir kai nesinori gaminti – atšildžius apkepinti.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą