We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
Supaprastintas, bet ne mažiau skanus, gruziniškos charčio sriubos receptas.
Jums reikės:
600-800 g #CESTA kiaulienos (pvz. kumpio su kaulu arba šonkaulių)
1 (didelės) bulvės:
1 svogūno
1 (didelės) morkos
1 raudonosios paprikos
1 pomidoro
5 skiltelių česnako
1,5 saujos apvalių ryžių
2 v.š. pomidorų padažo
juodųjų pipirų, džiovintų čili pipirų, druskos
kelių lauro lapelių
šviežių arba šaldytų žalumynų (pvz. petražolės, krapai
GAMINAME:
Iš pradžių kiaulieną supjaustome nedideliais gabaliukais ir šiek tiek apkepiname keptuvėje. Mėsą sudedame į puodą, užpilame vandeniu, įdedame druskos, maltų pipirų, čili pipirų ir verdame mažiausiai 1 val., kol mėsa visiškai suminkštės.
Tuomet į puodą dedame ryžius bei verdame dar maždaug 10-15 minučių. Paskui sudedame nedideliais kubeliais supjaustytą bulvę.
Kol bulvės virdamos šiek tiek suminkštės, pasiruošiame likusias daržoves – smulkiai supjaustome svogūną, morką, papriką ir nuluptą pomidorą.
Tada keptuvėje šiek tiek apkepiname svogūną. Kai jau svogūno gabaliukai taps skaidrūs, sudedame morką, papriką bei kelias minutes pakepiname.
Paskui į tą pačią keptuvę sudedame supjaustytą pomidorą bei pakepiname, kol pomidoras sukris ir nebesimatys jo gabaliukų. Po to dedame pomidorų padažą ir dar truputį patroškiname.
Daržoves sudedame į puodą su ryžiais, mėsa ir bulvėmis bei paverdame kelias minutes. Paragaujame, ar užtenka druskos ir, svarbiausia, ar pakankamai pipirų. Sriuba turi gautis ganėtinai aštroka.
Nukeliame puodą nuo ugnies ir į jį sudedame smulkiai supjaustytas česnako skilteles ir žalumynus. Puodą uždengiame ir leidžiame keletą minučių pastovėti.
Palikti komentarą