About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

5
(6)

RŪKYTOS VIŠTIENOS PYRAGAS

Ne be reikalo kišai (pranc. quiche) Prancūzijoje yra taip mylimi! Tai patiekalas, kuris yra pasakiškai gardus tiek valgomas šiltas, tiek šaltas, tiek kasdienai taip ir svečiuose!

2 porcijoms Jums reikės:

Pagrindui:

  • 3 #CESTA kiaušinių trynių
  • 180 g minkšto sviesto
  • 280 g miltų
  • druskos

Įdarui:

  • 4 #CESTA kiaušinių
  • 200 g grietinėlės (galima perpus su grietine)
  • 150-200 g tarkuoto fermentinio sūrio
  • 300-400 g #CESTA rūkytos vištienos mėsos (susmulkintos)
  • 2 smulktinų svogūnų
  • aliejaus arba sviesto kepimui
  • druskos; pipirų

GAMINAME:

  1. Išminkome tešlą sumaišius visus ingredientus ir iš karto suformuojame ją kepimo formoje ir subadome šakute. Dedame į šaldytuvą (arba geriausiai į šaldiklį) bent valandai.
  2. Ruošiame įdarą: apkepiname svogūnus, kol paruduos. Tuomet išplakame kiaušinius ir į plakinį įmaišome sūrį, grietinėlę ir prieskonius. 
  3. Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių.
  4. Ruošiame pyragą: ant tešlos dedame svogūnus, užpilame įdaru ir and viršaus dedame vištieną. 
  5. Šauname į orkaitę 30-35 min., leidžiame pyragui 15 pailsėti ir atvėsti ir galime skanauti!

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą