We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
Nors čeburekų skonis galėtų asocijuotis su vasara ir pliažu, tikrai ne vien ten juos norisi valgyti! Mes išbandėme daug skirtingų receptų, tačiau šis – mūsų mėgstamiausias.
14 vnt. pagaminti Jums reikės:
3 stiklinių miltų
3 v. š. aliejaus druskos
1 stiklinės verdančio vandens
aliejaus kepimui
Įdarui:
500 g #CESTA smulkintos kiaulienos
2 svogūnų
druskos
maltų pipirų
100 g vandens faršui paskystinti
GAMINAME:
Sumaišome miltus, druską ir užplikome verdančiu vandeniu, įpilame aliejų, palaukiame kol šiek tiek atvės, gerai išminkome (iki 10 min.), atplėšiame gabalėlį ir iškočiojame ploną blyną.
Paruošiame įdarą: smulkiai sukapojame svogūnus ir sumaišome su smulkinta kiauliena, prieskoniais ir vandeniu.
Dedame kaupiną šaukštą mėsos įdaro, sulenkiame tešlos blyną pusiau ir šakute suspaudžiame šonus.
Gilioje keptuvėje užkaičiame aliejų (jo reikia tiek, kad apsemtų čebureką) ir kepame iš kiekvienos pusės, kol gražiai paruduos.
Tuos pačius veiksmus atliekame su kitais čeburekais.
Palikti komentarą