About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

5
(4)

SOTI VIŠTIENOS IR MOLIŪGŲ SRIUBA

Daržovių derliaus gausus ruduo – palankus metas lėkštes papildyti natūraliais vitaminais ir mineralais. Todėl jaukiems rudens vakarams siūlome trintą moliūgų sriubą.

5-6 porcijoms Jums reikės:

  • 1l vandens
  • 600 g moliūgo
  • 400 g #CESTA vištienos filė
  • 200 ml grietinėlės (arba kokosų pieno)
  • 2 svogūnų
  • 1 bulvės (vidutinio dydžio)
  • 1 didelės morkos
  • 2 v.š. aliejaus
  • 3 skiltelių česnako
  • 2 lauro lapų
  • pipirų; druskos
  • saldžiosios paprikos miltelių

GAMINAME:

  1. Vištieną nuplauname, dedame į puodą ir užpilame vandeniu. Pagardiname pipiras, dedame 1 nuluptą (nesmulkintą) svogūną, lauro lapus ir dvi skilteles česnako. Užverdame ir verdame apie 20 minučių. Tada pagardiname druska ir verdame dar 10 minučių.
  2. Iš sultinio išimame vištieną, o sultinį perkošiame.
  3. Švariame puode įkaitiname aliejų. Jame iki auksinės spalvos pakepiname susmulkintą likusį svogūną. Dedame smulkiai kapotą česnaką ir pakepiname dar apie minutę, kol paskleis malonų kvapą. Sudedame griežinėliais pjaustytą morką, nuskustą ir stambiais kubeliais pjaustytą bulvę ir viską 2-3 minutes pakepame. Tuomet sudedame kubeliais smulkintą moliūgą ir dar porą minučių apkepiname.
  4. Viską užpilame sultiniu, užverdame ir verdame apie 20 minučių. Tada sriubą sutriname elektriniu trintuvu ir pagal skonį pagardiname druska, paprikos milteliais ir pipirais.
  5. Vištieną supjaustome nedideliais gabalėliais. Sudedame į sriubą, supilame grietinėlę ir dar kartą užverdame.
  6. Tiekiame su skrudinta duona, moliūgų sėklomis ar kitais mėgstamais priedais.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą