We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
Traškūs iš išorės su sultinga staigmena viduje – tai legendiniai Kijevo kotletai! Dauguma įsivaizduoja, kad juos pagaminti gali tik didžiausi meistrai, tačiau tai netiesa – su mūsų receptu juos gaminti gali kiekvienas.
Vištienos krūtinėlę perpjauname per pusę. Ant perpjautų filė gabaliukų uždedame maistinę plėvelę, išmušame. Išmuštą pagardiname druska, pipirais ir marinuojame apie valandą.
Kambario temperatūros sviestą sumaišome su turimais žaulymais (pvz. krapais) ir česnaku. Iš sviesto suformuojame „dešrelę“, įsukame į maistinę plėvelę ir dedame į šaldymo kamerą, kad tvirtai sušaltų.
Vištienai pamarinavus, į vidurį dedame gabaliuką sušalusio sviesto ir viską susukame. Suformuotus kotletus apvoliojame miltuose, tuomet kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose, ir taip du kartus.
Paruoštus Kijevo kotletus vis pamaišydami kepame įkaitintame aliejuje apie 10 min.(aliejus turi apsemti), kol gražiai apskrus. Tada išimame iš puodo, dedame į kepimo skardą ir kepame iki 200°C įkaitintoje orkaitėje apie 10 min.
Iškeptus kotletus patiekiame su bulvių koše, šviežiomis daržovėmis ar kitu, Jums patinkančiu garnyru.
P.S. kaip paprastai suformuoti Kijevo kotletus galite pažiūrėti čia: https://www.youtube.com/watch?v=gm7ZuFs1Yzg
Palikti komentarą