We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
Švelni vištiena, glazūruota naminiame teriyaki padaže – skamba kaip puikūs trečiadienio pietūs ar vakarienė. Greita ir skanu.
3-4 porcijoms Jums reikės:
500 g #CESTA blauzdelių (tinka ir vištienos filė)
aliejaus kepimui
2 skiltelių česnako
2 cm imbiero šaknies
1/2 stiklinės vištienos sultinio (natūralaus arba iš kubelio)
1/4 stiklinės sojos padažo
1 v.š. medaus arba cukraus
1 a.š. krakmolo
250 g ryžių
sezamo sėklų (patiekimui, nebūtina)
GAMINAME:
Pagal instrukcijas ant pakuotės, pasūdytame vandenyje išverdame ryžius.
Paruošiame padažą: indelyje sumaišome visus padažo ingredientus (sultinį, soją, medų ir krakmolą).
Vištieną supjaustome norimo dydžio gabalėliais. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir iškepame pjaustytą vištieną.
Į keptuvę įtarkuojame česnaką ir imbierą, kepiname dar minutę. Čia pat supilame padažą, kaitiname viską maišydami keletą minučių, kol padažas sutirštės.
Vištieną valgome su ryžiais, o ant viršaus beriame sezamo sėklų (nebūtina).
Palikti komentarą