About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

4.7
(3)

VIŠČIUKAS PERI PERI MARINATE

Jeigu laukiate svečių ar šiaip norite pasilepinti – puikus viščiuko receptas!

Jums reikės:

  • 1 #CESTA viščiuko
  • 5 bulvių (vidutinio dydžio)
  • žiupsnelio druskos

Peri peri marinatui:

  • 4 v.š. alyvuogių aliejus
  • 2 v.š. raudonojo vyno acto
  • 2 v.š citrinos sulčių
  • 1 a.š. maltų džiovintų čili pipirų
  • 6 skiltelių česnako
  • druskos, juodųjų pipirų
  • 1 a.š. maltos rūkytos paprikos
  • 0,5 a.š. maltos kalendros
  • 0,5 a.š. malto kumino

GAMINAME:

  1. Pirmiausia visus nurodytus peri peri marinato ingredientus sudedame į maisto smulkintuvą ir sutriname iki vientisos masės.
  2. Tada kepimo skardos apačią patepame marinatu (maždaug 1/5 viso marinato), dedame plonai supjaustytas (maždaug 5 milimetrų storio griežinėliais) bulves, jas pabarstome druska.
  3. Paruoštą (išvalytą) vištą aptepame marinatu (bet dar šiek tiek marinato pasiliekame).
  4. Vištą guldome ant bulvių odele žemyn.
  5. Kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių.
  6. Po to apverčiame viščiuką, aptepame viršų likusiu marinatu ir kepame dar maždaug 40 minučių.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą