About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

4.1
(7)

MĖSOS PYRAGAS

Pietums ar vakarienei – nesaldus pyragas, kuriam pagaminti puikiai tiks #CESTA smulkinta kiauliena.

Jums reikės:

  • 200 g miltų
  • 1 #CESTA kiaušinio trynio
  • 100 g šalto sviesto
  • žiupsnelio druskos

Įdarui:

  • 500 g smulkintos #CESTA kiaulienos
  • mėsos prieskonių
  • 1 svogūno
  • 1 poro
  • 1 geltonosios paprikos
  • 250 g špinatų
  • 1 v.š. sviesto
  • 250 g sūrio
  • 200 ml grietinės
  • 200 ml grietinėlės
  • 4 #CESTA kiaušinių

GAMINAME:

  1. Iš pradžių į dubenį suberiame miltus bei sudedame šaltą kubeliais supjaustytą sviestą. Trindami tarp pirštų formuojame trupinius. Įdedame kiaušinio trynį, suberiame druską bei užminkome tešlą.

  2. Jeigu tešla per trapi – įpilame kelis šaukštus vandens. Suvyniojame tešlą į maistinę plėvelę bei atšaldome šaldytuve maždaug pusvalandį.

  3. Po to ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiojame 5 milimetrų storio lakštą bei išklojame 28 centimetrų skersmens kepimo formą. Subadome šakute.

  4. Maltą mėsą apkepame keptuvėje. Pagardiname prieskoniais. Smulkiai supjaustome svogūną bei papriką. Porus supjaustome pusžiedžiais. Apkepame daržoves bei sudedame į mėsą. Svieste apkepame špinatus, pasūdome bei sudedame į mėsą. Viską gerai išmaišome bei atvėsiname.

  5. Tada tolygiai paskirstome mėsos įdarą, tarkuotą sūrį bei viską užpilame grietinėlės, grietinės ir kiaušinių plakiniu. Kepame maždaug 35-40 minučių iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Atsakymas “MĖSOS PYRAGAS”

Virginija Stasysina 10 Geg 2022

Super receptai, ir gera parduotuvė.🤩

Reply

Palikti komentarą