About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

5
(2)

ITALIŠKAS TIRAMISU

Visi pažįstame jau klasika tapusį itališką tiramisu. Svarbiausia šio gardaus recepto paslaptis – aukščiausios kokybės ingredientai, kadangi valgomas jis termiškai neapdorotas. Todėl šviežutėliai #CESTA kiaušiniai iš lietuviško ūkio ir aukštos kokybės Maskarponės sūris garantuos puikų skonį!

6-8 porcijoms Jums reikės:

  • 500 g maskarponės sūrio
  • 4 #CESTA kiaušinių (visų trynių, 2 baltymų)
  • 5 v.š. cukraus
  • 400 g spec. sausainių-pirštelių
  • 300 ml juodos stiprios kavos
  • 60 g tamsaus romo (tinka ir brendis ar konjakas)
  • tamsios kakavos

GAMINAME:

  1. Trynius atskiriame nuo baltymų. Trynius išsukame su cukrumi, kol pabals ir sumaišome su maskarponės sūriu.
  2. Pasiruošiame labai stiprios juodos kavos, ten pat įpilame romo.
  3. Iki standumo išplakame baltymus, kuriuos įmaišome į maskarponės ir trynių masę.
  4. Paruošiame indą ir sluoksniuojame tiramisu: sausainius trumpam įmerkiame į kavą ir klojame sausainių sluoksnį, ant jų sieteliu užbarstome kakavos ir tiesiame kremo sluoksnį, tą patį pakartojame kol baigsis kremas ir sausainiai. Užbaigiame viską kremu, pabarstome kakava ir – į šaldytuvą (mažiausiai 8 valandom).

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą