About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

5
(2)

BALTOJI MIŠRAINĖ

Kiekvieni namai turi savo baltos mišrainės variantą, bet šiandien dalinamės mūsiškiu. Mūsų tobulos mišrainės paslaptis – tai ne tik šviežiausi produktai, tačiau ir idealaus, vienodo dydžio kubeliais supjaustyti ingredientai.

Jums reikės:

  • 5 bulvių (virtų)
  • 3 morkų (virtų)
  • 5 #CESTA kiaušinių (kietai virtų)
  • 4 vnt. marinuotų agurkų (arba raugintų)
  • 300-400 g #CESTA virtos “Daktariškos” arba “Kiaulienos” dešros
  • 1 stiklinės konservuotų žirnelių
  • 6 v. š.majonezo (galima perpus maišyti su natūraliu jogurtu arba grietine ir pridėti a. š. garstyčių padažo)
  • druskos; juodųjų pipirų

GAMINAME:

  1. Išverdame bulves, morkas ir kiaušinius. Bulves ir morkas verdame neluptas, tiesiog labai švariai nuplautas – taip išliks daugiau skonio. Daržovėms ir kiaušiniams išvirus, nupilame vandenį ir atvėsiname atvirame puode. Atvėsusias daržoves ir kiaušinius nulupame.
  2. Kubeliais supjaustome morkas, bulves, agurkus, kiaušinius ir dešrą, viską sudedame į dubenį. Ten pat suberiame nusunktus žirnelius.
  3. Viską gerai išmaišome ir pagardiname druska, pipirais ir pasirinktu majonezo padažu. Dar kartą išmaišome ir skanaujame!

P. S. Majonezą geriausia dėti prieš pat valgant, taip mišrainė galės ilgiau išbūti šaldytuve.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą