We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
Penktadienio vakarui – naminė pica vos per 15 minučių! O ir visus reikalingus produktus tikriausiai rasite savo šaldytuve.
Jums reikės:
125 g varškės
4 v.š. kefyro (galima pakeisti pasukomis, jogurtu)
4 v.š. šalto spaudimo alyvuogių aliejaus
1 #CESTA kiaušinio
1 v.š kepimo miltelių
200-220 g miltų
gero žiupsnio druskos
šlakelio aliejaus formai apšlakstyti
Įdarui:
4-5 v.š. pomidorų padažo
60 g mocarelos
3-4 pievagrybių
200 g mėgstamos/ų #CESTA dešrų (pvz. “Romos dešra”, “Panevėžio filė”)
šlakelio šalto spaudimo aliejaus kepimui
žiupsnio čili pipirų, druskos, pipirų
GAMINAME:
Sumaišome visus tešlos ingredientus kartu, suminkome. Jei tešla kimba prie rankų, dar įberiame miltų, kol nelips. Suformuojame apvalų rutuliuką. Jeigu turite laiko, dedame tešlą pusvalandžiu į šaldytuvą, jeigu ne – gaminame iškart.
Pasiruošiame įdarą: pievagrybius supjaustome riekelėmis ir pakepiname kelias minutes keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Pagardiname druska, pipirais bei čili pipirais, atidedame. Supjaustome turimas dešras.
Iškočiojame tešlą ant miltuoto paviršiaus iki didelio apskritimo.
Patepame šlakeliu aliejaus ir įklojame tešlą į picos formą (neaukštais kraštais). Pirštais paspaudžiame karštus, kad priliptų prie formos.
Šauname tešlą į orkaitę 200°C ir kepame apie 8 minutes.
Tada išimame apkeptą picos padą, užtepame padažo ir paskirstome šaukštų ant pado.
Dedame ant pomidorų padažo paruoštą įdarą – pievagrybius, plėšytą mocarelą, dešros griežinėlius, pabarstome šviežiai maltų pipirų bei druskos, apšlakstome alyvuogių aliejumi ir grąžiname į orkaitę dar 7-8 minutėms.
Palikti komentarą