GREITA VIŠTIENOS GARAM MASALA
Ši greitai ir lengvai pagaminama Vištienos Garam Masala versija – tikras perliukas virtuvės eksperimentų megėjams, kurie vertina savo laiką bei išskirtinį patiekalų skonį.
4 porcijoms Jums reikės:
- 500 g #CESTA vištienos filė
- 400 g smulkiai pjaustytų pomidorų (puikiai tiks ir skardinė konservuotų smulkintų)
- 80 g grietinės
- 50 g sviesto
- 30 g cukraus
- 3/4 a.š. druskos
- 2 v.š. garam masala prieskonių mišinio (galime pasigaminti patys)
- smulkintos kalendros pabarstymui (nebūtina)
GAMINAME:
- Į vidutinio dydžio puodą supilame pomidorus, grietinę, sviestą ir cukrų ir verdame apie 15 min. ant vidutinės ugnies karts nuo karto pamaišant.
- Supjaustome vištieną kubeliais.
- Pridedame prieskonių mišinį, druską ir verdame dar kelias minutes.
- Įdedame vištieną ir verdame sekančias 5-7 min (priklausomai nuo kubelių dydžio).
- Patiekiame su basmati ar kitais mėgstamais ryžiais arba naan duonele ir pabarstome kalendra.
SKANAUS!
Palikti komentarą