We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
Cannelloni arba faršu įdaryti vamzdeliniai makaronai – skanus ir lengvai paruošiamas patiekalas, kuriam mažai kas lieka abejingas.
4 porcijoms Jums reikės:
250 g Cannelloni makaronų
šlakelio aliejaus
500 g #CESTA smulkintos kiaulienos
3 skiltelių česnako
2 vidutinių morkų
2 vidutinių pomidorų
druskos, pipirų
1 a. š. raudonėlio
1 a. š. baziliko
0,5 a. š. čiobrelio
2 v. š. pomidorų padažo
2 v. š. vorčesterio padažo
400 g pomidorų savo sultyse, kubeliais
100 g grietinėlės
200 g fermentinio sūrio
šviežio baziliko (patiekimui)
GAMINAME:
Pirmiausia gaminame mėsos padažą: keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus ir apkepame kiaulieną. Sudedame smulkintą česnaką, kubeliais pjaustytas morkas ir kelias minutes pakepiname. Suberiame visus prieskonius, vorčesterio padažą, pomidorų padažą. Sumažiname ugnį ir beriame kubeliais pjaustytus šviežius pomidorus. Troškiname ant silpnos ugnies apie valandą.
Į didelį puodą pilame vandenį, beriame druskos ir šlakelį aliejaus. Suberiame Cannelloni makaronus ir apverdame kelias minutes.
Paruošiame padažą: pomidorus savo sultyse sumaišome su grietinėle, skaniname druska ir piprais.
Paruoštu mėsos įdaru prikemšame makaronus, sudedame juos į kepimo skardą. Apipilame paruoštu padažu ir apibarstome tarkuotu sūriu.
Palikti komentarą