About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

5
(5)

ĮDARYTOS PAPRIKOS SU KIAULIENA

Ruduo – puikus laikas mėgstantiems gaminti patiekalus iš sezoninių daržovių, kurios šiuo metu yra pačios natūraliausios, skaniausios ir pigiausios. Šiandien siūlome paragauti įdarytų paprikų.

6 porcijoms Jums reikės:

  • 200-300 g #CESTA lašinukų
  •  1kg #CESTA smulkintos kiaulienos
  •  1 #CESTA kiaušinio
  •  2 v.š. majonezo
  •  4 v.š. alyvuogių aliejaus
  •  1 stiklinės virtų ryžių
  •  2 skiltelių česnako
  •  Kelių saujų žalumynų
  •  6-7 paprikų
  •  Druskos; pipirų
  •  Vandens; lauro lapo
  •  

GAMINAME:

  1.  Pagal instrukcijas ant pakuotės, pasūdytame vandenyje išvirkite ryžius.
  2.  Paruošiame įdarą: mažais gabaliukais supjaustome lašinukus, dedame faršo, įmušame kiaušinį, dedame majonezą, alyvuogių aliejų, išvirtus ryžius, smulkintą česnaką, suberiame sukapotus žalumynus, prieskonius ir viską gerai išmaišome.
  3. Pasiruošiame paprikas: nupjauname jų viršūnes, išimame sėklas ir membranas, praskalajame ertmę vandeniu. Kemšame įdaro vis paspausdami, kad visa ertmė kuo labiau užsipildytų ir įdaryta paprikas sudedame į puodą.
  4.  Viską užpilame vandeniu, kad paprikos būtų uždengtos maždaug iki 2/3 savo aukščio, kartu imetame lauro lapą. Uždengiame puodą, užverdame, ir paliekame troškintis ant nedidelės ugnies apie 40 min.
  5. Patiekiame su grietine ir skanaujame!

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą