About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

5
(2)

ĮTRŪKĘ ŠOKOLADINIAI SAUSAINIAI

Purūs, sodriai šokoladiniai ir dangiškai gardūs…

Jums reikės:

  • 80 g cukraus
  • 2 a.š. vanilinio cukraus
  • 220 g miltų
  • 230 g smulkiai sukapoto tamsaus šokolado
  • 110 g sviesto
  • 3 L dydžio #CESTA kiaušinių (kambario temperatūros)
  • ½ a.š. kepimo miltelių
  • ½ a.š. druskos
  • 70 g cukraus pudros apibarstymui

GAMINAME:

  1. Sviestą ištirpiname mažame puode. Išjungiame kaitrą, pridedame šokoladą ir paliekame 2 min. Tuomet išmaišome, kol pasidarys tolygi masė ir šiek tiek ją atvėsiname.
  2. Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakame iki purios masės, miksuojant įmaišome šokoladą.
  3. Į dubenį suberiame miltus ir išmaišome su druska ir kepimo milteliais. Įmaišome į tešlą, gerai išmaišome ir dedame bent porai valandų į šaldytuvą.
  4. Ištraukiame iš šaldytuvo ir semiame po arbatinį šaukštelį tešlos (ji bus labai kieta). Formuojame rutuliukus, kurie bus mažesni nei graikiniai riešutai. Apvoliojame rutuliukus cukraus pudroje ir dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
  5. Kepame apie 12 min iki 165 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Kepimo metu sausainiai suplokštės ir įtrūks. Ištraukus iš orkaitės atsargiai perkeliame ant grotelių (bus minkšti) ir visiškai atvėsiname.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą