About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

4.4
(7)

JOGURTO PYRAGAS SU TRUPINIŲ KEPURE

Kai kepame šį pyragą, jis akimirksniu dingsta! Gera žinia ta, jog tokiu atveju be problemų greitai iškepame sekantį – jis toks genialiai paprastas, kad norisi jį gaminti kiekvieną savaitgalį. 

8 porcijoms Jums reikės:

  • 300 g miltų
  • 2 a.š. kepimo miltelių 
  • 2 #CESTA kiaušinių 
  • 200 g cukraus
  • 1 pakelio vanilinio cukraus
  • 1/2 a.š. druskos
  • 50 g ištirpinto ir atvėsinto sviesto
  • 250 g naturalaus jogurto (galime per pusę su kefyru)
  • 350 g pasirinktų uogų ar vaisių (puikiausiai tiks braškės, slyvos, šilauogės – gali būti ir šaldytos atitirpintos)

Trupinių kepurei (nebūtina, bet verta):

  • 80 g miltų
  • 50 g sviesto
  • 3 v. š. cukraus

GAMINAME:

  1. Visus ingredientus pyragui ištraukiame iš šaldytuvo iš anksto.
  2. Paruošiame trupinių kepurę: sutriname pirštais visus ingredientus kol pasidarys trupiniai, tuomet sujungti juos į kamuoliuką ir įdėti į šaldymo kamerą kol gaminsime pyragą.
  3. Orkaitę įjungiame 180 laipsnių, o kepimo formą (jeigu apvali tai 24 cm) išklojame kepimo popieriumi.
  4. Persijojame miltus ir išmaišome su kepimo milteliais. Kitame dubenyje išplakame #CESTA kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi kol pabals (apie 7 min. ant vidutinio greičio).
  5. Pridedame jogurtą, ištirpintą sviestą, druską ir persijotus miltus. Mikseriu lėtu greičiu maišome kol gausis vientisa masė.
  6. Supilame tešlą į formą, tolygiai paskirstome uogas ar vaisius ir ant viršaus pabarstome trupiniais (jeigu jie labai sukietėjo galime sutarkuoti)
  7. Kepame apie 45-50 min kol viršus švelniai paruduos.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą