About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

5
(2)

KEPENĖLIŲ PAŠTETAS

Idealus paštetas, kuris puikiai tiks Jūsų šventiniam naujametiniam stalui. Paruošę iš anksto galėsime jį skanauti net iki 10 dienų ir džiuginti artimuosius.

3-4 porcijoms Jums reikės:

  • 1 didelės morkos
  • 2 svogūnų
  • 4 skiltelių česnako
  • 450 g #CESTA viščiukų kepenų
  • 100 g sviesto
  • druskos; pipirų; čiobrelių
  • 200 ml riebios grietinėlės
  • 1 v. š. romo

GAMINAME:

  1. Keptuvėje ant aliejaus paskrudiname supjaustytas griežinėliais morkas ir svogūną.
  2. Čia pat suberiame susmulkintas viščiukų kepenis ir kepame apie 10 min.
  3. Dedame sviestą, pagardiname druska, pipirais ir čiobreliais.
  4. Supilame grietinėlę, romą, palaukiame, kol užvirs ir išjungiame ugnį.
  5. Viską susmulkiname, sumaišome trintuvu (“blenderiu”), palaukiame, kol atvės, sudedame į indelį ir galime laikyti net iki 10 dienų šaldytuve.

P. S. Jeigu neplanuojate pašteto suvalgyti iškart, rekomenduojame jį užpilti trupučiu lydyto sviesto, kad neišdžiūtų.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą