We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
Jeigu kažkurie iš Jūsų dar nežino, ką pasigaminti pietums, kviečiame išbandyti šios sultingos ir sodrios kiaulienos išpjovos receptą.
3-4 porcijoms Jums reikės (2-3 kepsniai):
500 g #CESTA kiaulienos išpjovos
druskos; pipirų (apie 2 v.š.)
2 v.š. aliejaus (geriausia alyvuogių)
Padažui:
350 g susmulkintų pievagrybių
100 g sultinio (jeigu neturime galime pakeisti vandeniu)
keleto džiovintų miško grybų (nebūtina)
2 v.š. Worcestershire padažo (galima pakeisti sojų padažu)
1 mažo smulkinto svogūno
2 v.š. smulkintų petražolių
1 v.š sviesto
1 v.š. garstyčių
60 ml grietinės
20 g brendžio (nebūtina)
GAMINAME:
Kiaulieną iš anksto ištraukiame iš šaldytuvo, kad atšiltų iki kambario temperatūros.
Pradedame ruošti pirmą padažo dalį: sultinį užverdame kartu su džiovintais grybais ir išmaišome su Worcestershire padažu.
Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių. Išpjovą įtriname druska ir pipirais, aptepame 1 v.š. aliejaus. Įkaitiname keptuvėje 1 v.š. aliejaus(geriausia tokioje, kurią galėtume pašauti į orkaitę – jeigu neturime tuomet įprastoje, o orkaitėje įkaitiname mažą kepimo formą).
Apkepame išpjovą keptuvėje iš kiekvienos pusės kol įgys gražią auksinę spalvą. Dedame į kepimo formą ir šauname į orkaitę maždaug 15-20 min, po to ištraukiame iš orkaitės, bet iš karto nepjaustome.
Baigiame ruošti padažą: keptuvėje ištirpiname sviestą, apkepiname pievagrybius su svogūnais kol paruduos. Pridedame garstyčias ir išmaišome, įpilame brendžio i dar minutėlę paverdame. Galiausiai pridedame pirmą padažo dalį bei grietinę, verdame kelias minutes kol sutirštės, prieš pat ruošimo pabaigą pridedame petražoles ir pagal skonį druskos.
Supjaustome išpjovą, užpilame padažu ir patiekiame su mėgstamu garnyru, pvz. bulvių koše, salotomis.
Palikti komentarą