We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
Nors tikrasis Velingtonas kepamas iš jautienos, su kiauliena jis taip taip gaunasi tiesiog fantastiškas. Kviečiame Jus pasisemti įkvepimo ir nudžiuginti artimuosius šiuo gardžiu patiekalu!
6-8 porcijoms Jums reikės (2-3 kepsniai):
1 kg #CESTA kiaulienos išpjovos (maždaug 2-3 vnt.)
400 g pievagrabių (galima pakeisti kitais grybais)
2 didelių svogūnų
Rozmarino (geriausia šviežio)
Čiobrelių prieskonių
Druskos; pipirų
1 išplakto #CESTA kiaušinio
Padažui:
200 ml grietinėlės 30%
200 ml sultinio (gali būti iš kubelio)
1 a.š. miltų
1 a.š. garstyčių
GAMINAME:
Parą prieš kepimą išpjovas užmarinuojame: įtriname druska ir pipirais ir laikome šaldytuve.
Gerai įkaitintame aliejuje po minutę apkepame iš kiekvienos pusės mėsą su rozmarinais ir atidedame pailsėt, bet keptuvės neplauname nes gaminsime joje padažą.
Kitoje keptuvėje ruošiame įdarą: ant trupučio aliejaus apkepiname svogūnus su pievagrybiais, pagal skonį pridedame druskos, pipirų ir čiobrelių.
Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių.
Tešlą padaliname į tiek dalių kiek turime kepsnių, pakočiojame lengvai (ant trupučio miltų jeigu reikia) ir dedame įdarą, išpjovą ir susukame. Aptepame kiaušinio plakiniu.
Šauname į orkaitę apie 25- 35 min. (priklausomai nuo kepsnių dydžio)
Kol mėsa kepa, ruošiame padažą: pilame į keptuvę atvėsusį sultinį išmaišytą su miltais, pilame grietinėlę, pridedame garstyčias ir nuolat maišant užverdame, kai sutirštėja – išjungiame.
Velingtoną patiekiame su mėgstamomis daržovėmis (pvz. bulvių piurė, keptomis morkomis, Briuselio kopūstais) ir užpilame padažu.
Palikti komentarą