About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

4.3
(6)

LIETINIAI SU MĖSOS ĮDARU

Genialumas slypi paprastume! Lietiniai su sultingu kiaulienos įdaru – kaip vaikystėje.

14-16 lietinių reikės:

  • 400 g kiaulienos šoninės arba kitos ne ypač liesos kiaulienos mėsos
  • 2 nuskustų morkų
  • 2 nuluptų svogūnų
  • druskos; pipirų
  • sviesto kepimui
  • grietinės, pomidorų padažo ir kietojo sūrio (patiekimui)

GAMINAME:

  1. Kiaulieną dedame į puodą, užpilame šaltu vandeniu, pridedame morkas, 1 svogūną, pipirų, druskos ir ant vidutinės ugnies užverdame. Tuomet nugriebiame putas ir dar verdame mažiausiai valandą ant mažos ugnies.

  2. Išvirtą kiaulieną ir morkas sumalame ir pagal poreikį dar pridedame prieskonių.

  3. Susmulkiname antrą svogūną ir apkepiname ant trupučio sviesto, tuomet pridedame jį į įdarą. Galime pridėti truputį sultinio – lietiniai bus sultingesni.

  4. Suvyniojame lietinius ir apkepiname keptuvėje ant trupučio aliejaus.

  5. Patiekiame su pomidorų padažu ir grietine, galime pabarstyti sūriu.

P. S. Mėsos nuoviras – tai puikus sultinys, iš kurio galite išsivirti sriubą.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą