About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

5
(3)

LIETINIAI SU VIŠTIENA, SŪRIU IR GRYBAIS

Gardžiai ir jaukiai dienai – nuostabūs ir greitai pagaminami lietiniai.

  • 2-3 porcijoms Jums reikės:
  • 2 #CESTA kiaušinių
  • 2 v.š. aliejaus
  • 4 v.š. pieno
  • 200 g persijotų (pageidautina) miltų
  • 400 ml šalto vandens
  • žiupsnelio druskos
  • 1 nubraukto v.š. cukraus
  • aliejaus kepimui
Įdarui:
  • 300 g vištienos krūtinėlės
  • 100 g fermentinio sūrio
  • 4 vnt. pievagrybių
  • 1 svogūno
  • Pipirų; druskos
 

GAMINAME:

  1. Išverdame vištienos krūtinėlę, kai išvirs – ją suplėšome.
  2. Svogūną nulupame, pievagrybius nuvalome ir viską smulkiai supjaustome.
  3. Keptuvėje ištirpiname šiek tiek sviesto kepimui. Susmulkintus svogūną, pievagrybius ir suplėšytą vištienos krūtinėlę dedame į keptuvę ir apkepame. Kepant pagardiname pipirais ir druska.
  4. Sumaišome kiaušinius, aliejų, pieną, druską ir cukrų. Tada beriame persijotus miltus ir sumaišome tirštą tešlą (jeigu turite laiko, leiskite tešlai pusvalandį pastovėti). Pamažu ir vis maišydami pilame šaltą vandenį (pirmiausia pilkite 320 ar 350 ml, nes skirtingi miltai skirtingai imlūs drėgmei).
  5. Gerai įkaitiname keptuvę, ją patepame aliejumi (t. y. popieriniu rankšluosčiu, sudrėkintu aliejum) pilame tešlos ir kepame plonus lietinius iš abiejų pusių.
  6. Sutarkuojame sūrį ir sumaišome su vištiena, svogūnu ir pievagrybiais. Ant kiekvieno lietinio uždedame įdaro ir sulankstome į gražios formos stačiakampį, kurį trumpai apkepame keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą