We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
Pristatome laiko patikrintą, geriausią meduolinių grybukų receptą. Nustebinkite savo artimuosius tobulais!
50-60 grybukų pagaminti Jums reikės:
400 g miltų
250 g sviesto
200 g grietinės
200 g rudojo cukraus (tinka ir paprastas)
100 g medaus
2 #CESTA kiaušinių
1 #CESTA kiaušinio trynio (baltymas liks glajui)
1.5 a.š. prieskonių meduoliams
1 a.š. sodos (nubraukto)
1 a.š. kepimo miltelių (nebūtina, bet tekstūra bus geresnė)
GLAJUI:
200 g cukraus pudros
1 #CESTA kiaušinio baltymo
citrinos rūgštelės (pagal skonį)
VIRŠUI:
150 g juodojo šokolado
1 v.š. aliejaus (bekvapio)
PAPUOŠIMUI:
aguonų
GAMINAME:
Į puodą sudedame sviestą, cukrų, medų ir prieskonius. Maišant kaitiname ant nedidelės ugnies iki kol cukrus ištirps. Nukeliame, įmaišome sodą ir paliekame truputį atvėsti (kad masė liktų šilta, bet jau liečiama pirštu).
Kai medaus masė pravės, įmaišome grietinę bei prieskonius. Po vieną sudedame kiaušinius bei trynį, gerai išmaišydami po kiekvieno.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Po kelis šaukštus miltų beriame į tešlą ir vis maišome. Turi gautis standi, minkštą plasteliną primenanti tešla.
Grybukų keptuvę įkaitiname ir patepame trupučiu aliejaus (arba tirpinto sviesto).
Nuimame keptuvę nuo ugnies ir dėliojame į ją tešlą: imame po šaukštelį, rankose suformuojame rutuliuką ir į kiekvieną grybuko „skyrelį“ dedame po du rutuliukus.
Keptuvę tvirtai uždarome ir dedame ant ugnies. Kepame 7-8 min. ant vidutinės kaitros, kas 1-2 min. apversdami keptuvę.
Iškepusius grybukus išimame iš keptuvės ir paliekame truputį atvėsti (vėsdami jie tvirtės).
Baltam glajui paruošti į baltymą per kelis kartus sukrečiame cukraus pudrą ir citrinos rūgštelę, gerai išmaišydami po kiekvieno dėjimo. Sukame iki kol glajus taps visiškai vienalytės konsistencijos (tinkamo glajaus išsukimas trunka apie 15-20 min.)
Baltu glajumi aptepame grybukų kotelius, kotelių apačią pamirkome aguonose. Grybukus kepurėlėmis žemyn sustatome ant ryžių arba grikių pribertos skardelės. Paliekame visiškai išdžiūti.
Šokoladą ištirpiname virš garų vonelės, įmaišome šaukštą aliejaus ir grybukų kepurėles po vieną pamirkome tirpintame šokolade. Grybukus sustatome ant ryžių arba grikių pribertos skardelės ir paliekame visiškai išdžiūti.
Palikti komentarą