We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
Turbūt ne veltui kebabinę galima rasti bene kiekviename Lietuvos mieste! Kebabą mėgsta beveik visi, todėl kviečiame pasilepinti ir pasigaminti mūsų išbandytą receptą. Jam tiesiog neįmanoma atsispirti.
4 porcijoms Jums reikės:
400 g šviežios #CESTA vištienos filė
4 lavašų (galima pakeisti tortilijomis)
Pekino kopūsto (mes mėgstame daug, tačiau kiekvienas pagal skonį)
2 pomidorų
2 agurkų (vidutinio dydžio)
1 mažo smulkinto svogūno
Druskos; pipirų
1 smulkintos česnako skiltelės
Padažui:
Pomidorų padažo
4 v.š. majonezo
4 v.š.grietinės
2 v.š. naturalaus jogurto
1 smulkiai tarkuoto agurko
3-4 trintų česnako skiltelių
smulkintų krapų
Kitų mėgstamų prieskonių (pvz. Viduržemio jūros prieskonių mišinio)
GAMINAME:
Supjaustome vištieną mažais gabaliukais. Susmulkintą vištieną kepame keptuvėje, pabarstome druska, pipirais, česnaku, susmulkintu svogūnu ir kepame kol švelniai apskrus.
Kol mėsa kepa, susmulkiname daržoves.
Ruošiame padažą: sumaišome visus padažo ingredientus išskyrus pomidorų padažą ir paliekame šiek tiek pastovėti (gali net per naktį – nuo to skonis bus tik sodresnis)
Ruošiame kebabus: imame lavašą, ištepame jį pomidorų padažu, į vidurį stulpeliu dedame pekino kopūstą, mėsą, agurką, pomidorą, svogūną ir užpilame apie 3 v.š. padažo.
Sulankstome ir dedame iš pradžių sulankstyta puse į apačią į įkaitintą keptuvę, po kelių minučių apverčiame ir apkepame dar 2-3 min.
Palikti komentarą