About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

4.3
(48)

NAMINIAI KEBABAI SU VIŠTIENA

Turbūt ne veltui kebabinę galima rasti bene kiekviename Lietuvos mieste! Kebabą mėgsta beveik visi, todėl kviečiame pasilepinti ir pasigaminti mūsų išbandytą receptą. Jam tiesiog neįmanoma atsispirti.

 4 porcijoms Jums reikės:

  • 400 g šviežios #CESTA vištienos filė
  • 4 lavašų (galima pakeisti tortilijomis)
  • Pekino kopūsto (mes mėgstame daug, tačiau kiekvienas pagal skonį)
  • 2 pomidorų
  • 2 agurkų (vidutinio dydžio)
  • 1 mažo smulkinto svogūno
  • Druskos; pipirų
  • 1 smulkintos česnako skiltelės
Padažui:
  • Pomidorų padažo
  • 4 v.š. majonezo
  • 4 v.š.grietinės
  • 2 v.š. naturalaus jogurto
  • 1 smulkiai tarkuoto agurko
  • 3-4 trintų česnako skiltelių
  • smulkintų krapų
  • Kitų mėgstamų prieskonių (pvz. Viduržemio jūros prieskonių mišinio)
 

GAMINAME:

  1. Supjaustome vištieną mažais gabaliukais. Susmulkintą vištieną kepame keptuvėje, pabarstome druska, pipirais, česnaku, susmulkintu svogūnu ir kepame kol švelniai apskrus.
  2. Kol mėsa kepa, susmulkiname daržoves.
  3. Ruošiame padažą: sumaišome visus padažo ingredientus išskyrus pomidorų padažą ir paliekame šiek tiek pastovėti (gali net per naktį – nuo to skonis bus tik sodresnis)
  4. Ruošiame kebabus: imame lavašą, ištepame jį pomidorų padažu, į vidurį stulpeliu dedame pekino kopūstą, mėsą, agurką, pomidorą, svogūną ir užpilame apie 3 v.š. padažo.
  5. Sulankstome ir dedame iš pradžių sulankstyta puse į apačią į įkaitintą keptuvę, po kelių minučių apverčiame ir apkepame dar 2-3 min.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą