We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
Šiandien dalinames paprastu, greitu, visuomet pavykstančiu ir labai gardžiu receptu.
4-6 porcijoms Jums reikės:
3 #CESTA vištų šlaunelių (~400 g mėsos, nuimtos nuo kaulo) druskos, juodųjų pipirų
1 a.š. maltos kalendros
1 a.š. maltos saldžiosios paprikos
1,5 a.š. malto kumino
1 a.š. maltos ciberžolės
4 v.š. alyvuogių aliejaus
2 svogūnų
4 vidutinio dydžio morkų
1 lauro lapo
1 česnako galvutės
100 g razinų
300 g ryžių
600 ml vištienos sultinio
GAMINAME:
Vištienos šlaunelių mėsą atskiriame nuo kaulų. Supjaustome mažais (3-4 cm) gabaliukais. Juos pabarstome druska, pipirais ir visais maltais prieskoniais, išskyrus ciberžolę.
Imame didelį puodą su dangčiu. I puodą įpilame aliejaus, jam įkaitus, gerai apkepiname mėsą. Dedame supjaustytus svogūnus ir ant vidutinės ugnies leidžiame jiems apkepti ir suminkštėti kartu su mėsa.
Kai mėsa su svogūnais apkepa, beriame ciberžolę ir viską gerai išmaišome.
Nuskutame morkas ir supjaustome jas kubeliais, dedame į puodą, įmetame lauro lapą ir vėl leidžiame viskam 5 min. pasitroškinti.
Nulupame česnako galvą, perpjauname išilgai į dvi dalis ir dedame ant mėsos (nedalijame skiltelėmis). Kai viskas jau bus pagaminta, plove rasite minkštas česnako skilteles, kurias reikės sutraiškyti ir sumaišyti su ryžiais.
Dedame razinas į mėsą, uždengiame puodą ir leidžiame dar 10 min. pasitroškinti.
Paskutinis etapas – ryžiai. Juos perplauname šaltu vandeniu, dedame į puodą su mėsa, gerai pamaišome ir viską užpilame karštu vištienos sultiniu.
Palaukiame, kol puodo turinys užverda, sumažiname ugnį iki įmanomo mažiausio, uždengiame puodą dangčiu ir verdame apie 15 min. Tada išjungiame ugnį ir paliekame dar 5 min. pastovėti su uždarytu dangčiu.
Palikti komentarą