About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

5
(3)

PYRAGAS “ANGELO AŠAROS”

Šis ypatingas varškės pyragas, atvėsęs, tarsi, “pravirksta” gintarinėmis ašaromis, o jo skonis – dangiškas! Papuoškite juo savo stalą ir nudžiuginkite artimuosius!

Jums reikės:

Tešlai:

  • 125 g sviesto
  • 30 g cukraus 
  • 1 #CESTA kiaušinio
  • 1 #CESTA kiaušinio trynio
  • 250 g kvietinių miltų
  • 1 a. š. kepimo miltelių

Įdarui ir viršui:

  • 5 #CESTA kiaušinių
  • 1 kg pusriebės varškės (rekomenduojame pakeliuose, ne birią)
  • 250 g cukraus 
  • 80 g grietinėlės arba vanilinio pudingo (miltelių)
  • 650 g pieno
  • 120 g aliejaus (rapsų arba saulėgrąžų)
  • 100 g cukraus pudros
  • 1/2 a. š. druskos

GAMINAME:

  1. Išmaišome miltus su kepimo milteliais ir susmulkintu sviestu, pridedame likusius ingredientus ir išminkome tešlą. Stalviršį apibarstome miltais ir iškočiojame tešlą, kurią vėliau išklojame kepimo formoje.
  2. Atskiriame kiaušinių trynius nuo baltymų.
  3. Išmaišome trynius, varškę, cukrų, pudingą, pieną, aliejų ir druską.
  4. Užpilame varškės masę ant tešlos kepimo formoje ir kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.
  5. Baltymus išplakame su žiupsniu druskos ir cukraus pudra iki standumo.
  6. Pašauname į orkaitę dar 10 min., sumažinus temperaturą iki 160-170 laipsnių. Atvėsiname bent 2 val. kol pyragas “pravirks”.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą