We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
Šis ypatingas varškės pyragas, atvėsęs, tarsi, “pravirksta” gintarinėmis ašaromis, o jo skonis – dangiškas! Papuoškite juo savo stalą ir nudžiuginkite artimuosius!
Jums reikės:
Tešlai:
125 g sviesto
30 g cukraus
1 #CESTA kiaušinio
1 #CESTA kiaušinio trynio
250 g kvietinių miltų
1 a. š. kepimo miltelių
Įdarui ir viršui:
5 #CESTA kiaušinių
1 kg pusriebės varškės (rekomenduojame pakeliuose, ne birią)
250 g cukraus
80 g grietinėlės arba vanilinio pudingo (miltelių)
650 g pieno
120 g aliejaus (rapsų arba saulėgrąžų)
100 g cukraus pudros
1/2 a. š. druskos
GAMINAME:
Išmaišome miltus su kepimo milteliais ir susmulkintu sviestu, pridedame likusius ingredientus ir išminkome tešlą. Stalviršį apibarstome miltais ir iškočiojame tešlą, kurią vėliau išklojame kepimo formoje.
Atskiriame kiaušinių trynius nuo baltymų.
Išmaišome trynius, varškę, cukrų, pudingą, pieną, aliejų ir druską.
Užpilame varškės masę ant tešlos kepimo formoje ir kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.
Baltymus išplakame su žiupsniu druskos ir cukraus pudra iki standumo.
Pašauname į orkaitę dar 10 min., sumažinus temperaturą iki 160-170 laipsnių. Atvėsiname bent 2 val. kol pyragas “pravirks”.
Palikti komentarą