About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

5
(4)

TERIYAKI VIŠTIENA (PALENGVINTA VERSIJA)

Švelni vištiena, glazūruota naminiame teriyaki padaže – skamba kaip puikūs trečiadienio pietūs ar vakarienė. Greita ir skanu.

3-4 porcijoms Jums reikės:

  • 500 g #CESTA blauzdelių (tinka ir vištienos filė)
  • aliejaus kepimui
  • 2 skiltelių česnako
  • 2 cm imbiero šaknies
  • 1/2 stiklinės vištienos sultinio (natūralaus arba iš kubelio)
  • 1/4 stiklinės sojos padažo
  • 1 v.š. medaus arba cukraus
  • 1 a.š. krakmolo
  • 250 g ryžių
  • sezamo sėklų (patiekimui, nebūtina)

GAMINAME:

  1.  Pagal instrukcijas ant pakuotės, pasūdytame vandenyje išverdame ryžius.
  2. Paruošiame padažą: indelyje sumaišome visus padažo ingredientus (sultinį, soją, medų ir krakmolą).
  3. Vištieną supjaustome norimo dydžio gabalėliais. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir iškepame pjaustytą vištieną.
  4. Į keptuvę įtarkuojame česnaką ir imbierą, kepiname dar minutę. Čia pat supilame padažą, kaitiname viską maišydami keletą minučių, kol padažas sutirštės.
  5. Vištieną valgome su ryžiais, o ant viršaus beriame sezamo sėklų (nebūtina).
  6. Skanaujame!

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą