We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
KESADILIJOS (QUESADILLOS) – populiarus meksikietiškas patiekalas, puikiai tinkantis kaip užkandis draugų kompanijoje arba sotūs pietūs į darbą. Dalinamės mūsų mėgstamiausiu ir labai paprastu jų receptu.
6 porcijoms Jums reikės:
400 g virtos (ar keptos) #CESTA vištienos, suplėšytos (rekomenduojame naudoti filė, tačiau puikiai tiks ir kitos dalys, ypač jei šaldytuve turite likučių)
1 didelio svogūno
2 skiltelių česnako
4 pomidorų
200 g čederio (galima maišyti kartu su kitais sūriais, pvz., mocarela arba fermentiniu)
2 pakelių tortilijų
½ arb. šaukštelio rūkytos paprikos; aitriųjų paprikų miltelių
GAMINAME:
Pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką. Tuomet dedame smulkintus pomidorus ir patroškiname iki kol išgaruos didžioji dalis skysčio ir gausime tirštą padažą.
Čia pat sudedame suplėšytą vištieną ir prieskonius (pagal skonį).
Sutarkuojame sūrį.
Formuojame kesadilijas. Imame tortiliją, vieną jos pusę padengiame vištiena (apie 2 šaukštus), apibarstome sūriu ir užvožiame kitą tortilijos pusę – gauname pusmėnulį.
Ant nedidelės ugnies įkaitiname keptuvę. Į visiškai sausą (be jokių riebalų) keptuvę dedame kesadilijas (turėtų tilpti dvi) ir palaukiame kol jos lengvai apskrus. Tuomet apverčiame kita puse, palaukiame kol sūris išsilydys ir apskrus antra pusė.
Paruoštas kesadilijas supjaustome į tris trikampius. Galima valgyti tiesiog taip, o galima šalia patiekti padažo (pvz., gvakamolės ar pomidorų padažo).
Palikti komentarą