About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

5
(2)

AŠTRI MALTOS MĖSOS SRIUBA

Išsiilgusiems išskirtinių skonių – greitai pagaminama azijietiško stiliaus sriuba.

2 porcijoms Jums reikės: 

  • 1 didelio raudonojo svogūno (arba 2 mažų)
  • 3-4 skiltelių česnako
  •  2 aitriųjų Patriku
  •  žiupsnelio druskos
  •  4 v. š. Aliejaus
  •  2 v. š. pomidorų pastos
  •  200 g #CESTA smulkintos kiaulienos
  •  4 v. š. žuvies padažo
  •  2 a. š. rudojo cukraus
  •  600 ml vandens
  •  100 g stiklinių ryžių makaronų
  •  skrudintų sezamo sėklų, kalendros, svogūnų laiškų ir žaliosios citrinos (patiekimui) 

GAMINAME:

  1. Svogūną, česnaką, aitriąją papriką ir druską sutriname elektriniu smulkintuvu iki vientisos masės.
  2. Puode įkaitiname aliejų, ten pat sudedame sutrintą masę, pomidorų pastą ir viską kartu pakepiname apie 1 min.
  3. Į tą patį puodą sudedame smulkintą kiaulieną, supilame žuvies padažą ir suberiame cukrų. Viską pamaišant kepame ant didelės kaitros, kol mėsa apskrus ir taps biri (apie 5 min.).
  4. Pilame vandenį, dedame makaronus ir palaukiame porą minučių, kol pastarieji išbrinks.
  5. Sriubą pabarstome sezamų sėklomis, susmulkinta kalendra, svogūnų laiškais bei patiekiame su žaliosios citrinos skiltele.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą