We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
Lietuviškos virtuvės klasika – balandėliai. Ar jau žinote ką gaminsite šiandien?
3-4 porcijoms Jums reikės:
1 vidutinio dydžio kopūsto
1 svogūno
2 nedidelių morkų
1 saliero lapkočio (nebūtina)
1 ryšlėlio šviežių krapų
½ stiklinės ryžių
500 g #CESTA maltos kiaulienos
druskos, juodųjų piprų
3 didelių pomidorų
1 stiklinės vandens arba vištienos sultinio
GAMINAME:
Pirmiausia dorojame kopūstą. Išpjauname kopūstų kotelius ir likusią kopūsto galvos dalį dedame į verdantį pasūdytą vandenį, kas kelias minutes, kai viršutinis lapas jau bus suminkštėjęs, po vieną nuimame – taip verdame, kol nuimsime visus lapus.
Ruošiame mėsos įdarą. Svogūną smulkiai supjaustome, morkas nuskutame ir supjaustome nedideliais kubeliais. Saliero lapkotį susmulkiname kaip svogūną, lygiai taip pat – krapus. Visas paruoštas daržoves dedame ant mėsos, beriam ryžius, šiek tiek druskos, pipirų ir sumaišome.
Imame nedidelė saują mėsos įdaro, suformuojame cilindro formos maltinukus ir dedame ant kopūsto lapo. Gražiai susukame ir užlankstome kraštus, kad mėsa ant lapo sėdėtų ir po savimi jo kraštus laikytų.
Į talpų puodą gražiai ratu dedame vieną balandėlių sluoksni, paskui – antrą. Į tarpus dar galima pjaustytų morkų apkaišioti.
Pomidorus dedame į karštą vandenį ir paverdame maždaug 5 minutes, kol suminkštės. Pertiname per sieteli, kad odelės ir sėklytės pasiliktų. Minkštimą ir sultis pilame ant balandėlių.
Balandėlius užpilame vandeniu arba vištienos sultiniu ir ant nedidelės ugnies troškiname apie valandą.
Kai balandėliai jau bus beveik išvirę, viską dar pakvepiname krapais.
Palikti komentarą