We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
Cezario salotos – tai puikus pasirinkimas, kai norisi ko nors gardaus, tačiau lengvo. Jomis galėsite palepinti artimuosius arba susidėti į pietų dėžutę.
2 porcijoms Jums reikės:
300 g #CESTA vištienos krūtinėlių filė
1 v. š. alyvuogių aliejaus
1/2 didesnės romaninių salotų gūžės
6 v. š. tarkuoto parmezano ar Grana Padano sūrio
10 cm prancūziško batono gabaliuko
2 #CESTA kiaušinių (nebūtina)
Cezario padažui:
4 v. š. majonezo
1 skiltelės česnako
1 a. š. garstyčių
1,5 šaukštelio citrinos sulčių
1 a. š. Vorčesterio padažo
GAMINAME:
Vištienos filė nuplauname, supjaustome norimo dydžio gabalėliais, pagardiname druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi. Vištieną paliekame kuriam laikui marinuotis, tada įkaitiname keptuvę ir kepame apie 2 minutes iš kiekvienos pusės, iškepus – išimame iš keptuvės.
Į tą pačią keptuvę suberiame kubeliais pjaustytą batoną, sumažiname ugnį ir kepame apie 5 minutes, retkarčiais pamaišydami, kol skrebučiai gražiai apskrus.
Paruošiame Cezario padažą: išspaudžiame česnaką ir sumaišome su majonezu, garstyčiomis, citrinos sultimis bei Vorčesterio padažu. Viską pagardiname druska, maltais juodaisiais pipirais ir išmaišome.
Romanines salotas nuplauname, išdžioviname, supjaustome, sumaišome su puse padažo ir sudedame į salotų dubenėlius ar lėkštes. Čia pat suberiame paruoštą vištieną, skrebučius, supjaustytus virtus kiaušinius ir viską apšlakstome likusiu padažu bei pabarstome tarkuotu parmezano sūriu.
Palikti komentarą