About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

5
(2)

CEZARIO SALOTOS

Cezario salotos – tai puikus pasirinkimas, kai norisi ko nors gardaus, tačiau lengvo. Jomis galėsite palepinti artimuosius arba susidėti į pietų dėžutę.

2 porcijoms Jums reikės:

  • 300 g #CESTA vištienos krūtinėlių filė
  • 1 v. š. alyvuogių aliejaus
  • 1/2 didesnės romaninių salotų gūžės
  • 6 v. š. tarkuoto parmezano ar Grana Padano sūrio
  • 10 cm prancūziško batono gabaliuko
  • 2 #CESTA kiaušinių (nebūtina)

Cezario padažui:

  • 4 v. š. majonezo
  • 1 skiltelės česnako
  • 1 a. š. garstyčių
  • 1,5 šaukštelio citrinos sulčių
  • 1 a. š. Vorčesterio padažo

GAMINAME: 

  1. Vištienos filė nuplauname, supjaustome norimo dydžio gabalėliais, pagardiname druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi. Vištieną paliekame kuriam laikui marinuotis, tada įkaitiname keptuvę ir kepame apie 2 minutes iš kiekvienos pusės, iškepus – išimame iš keptuvės.
  2. Į tą pačią keptuvę suberiame kubeliais pjaustytą batoną, sumažiname ugnį ir kepame apie 5 minutes, retkarčiais pamaišydami, kol skrebučiai gražiai apskrus.
  3. Paruošiame Cezario padažą: išspaudžiame česnaką ir sumaišome su majonezu, garstyčiomis, citrinos sultimis bei Vorčesterio padažu. Viską pagardiname druska, maltais juodaisiais pipirais ir išmaišome.
  4. Romanines salotas nuplauname, išdžioviname, supjaustome, sumaišome su puse padažo ir sudedame į salotų dubenėlius ar lėkštes. Čia pat suberiame paruoštą vištieną, skrebučius, supjaustytus virtus kiaušinius ir viską apšlakstome likusiu padažu bei pabarstome tarkuotu parmezano sūriu.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą