About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

5
(2)

CINAMONINĖS BANDELĖS SU SALDŽIU SŪRIO KREMU

Tegul namai šiandien kvepia cinamonu!

Jums reikės:

  • 40 g šviežių mielių
  • 250 ml pieno
  • 50 g sviesto
  • 180 g cukraus
  • 500 g miltų
  • 1 #CESTA kiaušinio
  • žiupsnelio druskos

Cinamoniniam įdarui:

  • 100 g sviesto
  • 100 g cukraus (kambario temperatūros)
  • 3 v.š. cinamono

Sūrio kremui:

  • 150 g sūrio kremo (pvz. philadelphia)
  • 50 g cukraus pudros (pagal skonį)

GAMINAME:

  1. Pašildome pieną ir sumaišome su ištirpintu, bet atvėsusiu sviestu ir cukrumi (masė turėtų būti apie 30-38°C, kad suaktyvėtų mielės). Suberiame sutrupintas mieles ir vėl išmaišome. Uždengiame rankšluosčiu ir palaikome apie 30 min šiltoje vietoje.
  2. Į dubenį suberiame miltus, druską, viduje padarome duobutę ir į ją supilame pakilusią mielių masę. Ten pat įmušame kiaušinį ir suminkome tešlą. Viską vėl uždengiame rankšluosčiu ir palaikome apie 30-60 min, kol pakils tešla.
  3. Gaminame įdarą: kambario temperatūros sviestą sumaišome su cukrumi ir cinamonu.
  4. Kai pakils tešla, iškočiojame ją į stačiakampio formą (labiau į ilgį nei į aukštį). Iškočioję tešlą, iki kraštų užtepame įdarą ir suvyniojame tešlą į ilgą tešlos “vyniotinį”.
  5. Vyniotinį supjaustome 3-4 cm pločio gabaliukais.
  6. Paruošiame kepimo indą, jį išklojame kepimo popieriumi ant kurio sudedame bandeles. Kepame 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 25 min. (ar iškepę – patikriname mediniu smeigtuku).
  7. Iškepusias bandeles pilnai atvėsiname. Tuomet paruošiame sūrio kremą: suplakame sūrio kremą su cukraus pudra.
  8. Galiausiai bandeles aptepame sūrio kremu.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą