We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
Pašildome pieną ir sumaišome su ištirpintu, bet atvėsusiu sviestu ir cukrumi (masė turėtų būti apie 30-38°C, kad suaktyvėtų mielės). Suberiame sutrupintas mieles ir vėl išmaišome. Uždengiame rankšluosčiu ir palaikome apie 30 min šiltoje vietoje.
Į dubenį suberiame miltus, druską, viduje padarome duobutę ir į ją supilame pakilusią mielių masę. Ten pat įmušame kiaušinį ir suminkome tešlą. Viską vėl uždengiame rankšluosčiu ir palaikome apie 30-60 min, kol pakils tešla.
Gaminame įdarą: kambario temperatūros sviestą sumaišome su cukrumi ir cinamonu.
Kai pakils tešla, iškočiojame ją į stačiakampio formą (labiau į ilgį nei į aukštį). Iškočioję tešlą, iki kraštų užtepame įdarą ir suvyniojame tešlą į ilgą tešlos “vyniotinį”.
Vyniotinį supjaustome 3-4 cm pločio gabaliukais.
Paruošiame kepimo indą, jį išklojame kepimo popieriumi ant kurio sudedame bandeles. Kepame 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 25 min. (ar iškepę – patikriname mediniu smeigtuku).
Iškepusias bandeles pilnai atvėsiname. Tuomet paruošiame sūrio kremą: suplakame sūrio kremą su cukraus pudra.
Palikti komentarą