About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

5
(2)

CURRYWURST - DEŠRELĖS KARIO PADAŽE

Ar žinojote, kad vokiečiai per metus suvalgo maždaug 800 milijonų porcijų currywurst? Šis fast food’as ne veltui yra visiška sensacija. Nors tradiciškai šis patiekalas gaminamas iš šviežių dešrelių, tačiau puikiai tiks ir virtos, o svarbiausias akcentas – tai ypatingas kario padažas

4 porcijoms Jums reikės:

  • #CESTA dešrelių (pvz. atšaldytų Šeimininkės arba virtų Kiaulienos dešrelių)
  • aliejaus kepimui
  • 250 g pomidorų padažo (galime taip pat naudoti konservuotus pomidorus, tačiau cukraus tokiu atveju reikėtų daugiau)
  • 1 susmulkino svogūno
  • 2 skiltelių česnako
  • 2 v. š. geltonojo kario prieskonių + apibarstymui
  • 1 v. š. baltojo vyno acto (gali būti obuolių arba balzaminis actas)
  • 30 g rudojo cukraus (galima daugiau priklausomai nuo pomidorų padažo saldumo)
  • 2 a. š. Worcestershire padažo
  • 2 a. š. saldžiosios paprikos miltelių
  • 2 a. š. druskos
  • 1 a. š. garstyčių

GAMINAME:

  1. Didelėje keptuvėje arba puode įkaitiname aliejų ir apkepiname svogūnus apie 5-6 min. kol suminkštės.
  2. Sumažiname šiek tiek ugnį, pridedame sutrintą česnaką ir karį, išmaišome ir dar šiek tiek pakepiname.
  3. Įpilame pomidorų padažą, suberiame cukrų, druską, pridedame acto, garstyčių, Worcestershire padažo, paprikos miltelių. Užviriname, sumažiname ugnį ir paliekame virsnoti, kol padažas sutirštės – apie keletą minučių.
  4. Padažą sutriname blenderiu. Jeigu bus per tirštas galime įpilti šlakelio vandens.
  5. Dešreles kepame keptuvėje (arba orkaitėje), supjaustome stambiomis riekelėmis ir užpilame šiltu padažu. Patiekiame su bandele arba skrudintomis bulvytėmis ir pabarstome kariu.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą