About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

4.4
(7)

GREITI CANNELLONI SU KIAULIENA

Šią Cannelloni versiją pasigaminsite greitai ir be vargo, o sotūs ir patenktinti bus visi!

Jums reikės:

  • 600 g #CESTA smulkinos kiaulienos
  • 1 smulkinto svogūno
  • 2-3 sutrinto česnako skiltelių
  • 150 g tarkuoto sūrio (kietojo arba fermentinio)
  • 2 skardinių smulkintų pomidorų
  • 1 #CESTA kiaušinio
  • druskos; pipirų
  • baziliko, raudonėlio prieskonių
  • 200 g cannelloni makaronų (apie 20 vnt)
  • aliejaus kepimui
  • žalumynų pabarstymui

GAMINAME:

  1. Smulkintą kiaulieną apkepiname ant trupučio aliejaus, kai mėsa apskrus, pridedame svogūną ir apkepiname kol paruduos.

  2. Gaminame faršą: sudedame kiaulieną į didelį dubenį, pridedame 50 g sūrio, česnaką, druskos, pipirų ir įmušame kiaušinį.

  3. Kietus cannelloni makaronus įdarome faršu ir išdėliojame giliame kepimo inde dviem aukštais.

  4. Gaminame padažą: Į smulkintus pomidorus pridedame druskos, pipirų, baziliko ir raudonėlių prieskonių.

  5. Cannelloni užpilame padažu (turėtų dengti viską – jeigu nedengs, galime įpilti šiek tiek vandens) ir apibarstome likusiu sūriu.

  6. Kepame iki 200°C įkaitintoje orkaitėje apie 45 min., kol sūris gražiai apskrus.

  7. Galiausiai apibarstome viską žalumynais.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą