About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

4
(4)

NAMINIAI KOLDŪNAI SU MĖSA

Legendiniai Kėdainių blynai – traškūs išorėje su sultingu mėsos įdaru viduje! Tobula idėja pietums ar vakarienei. Išbandykite!

2-3 porcijoms Jums reikės:

  • 1 kg tarkuotų šviežių bulvių
  • 1 tarkuoto svogūno
  • druskos
  • 1 #CESTA kiaušinio
  • 1 v. š. miltų
  • aliejaus kepimui
  • grietinės patiekimui

Įdarui:

  • 300 g #CESTA smulkintos kiaulienos
  • 2 skiltelių skiltelių
  • 1 smulkiai pjaustyto svogūno
  • druskos ir pipirų pagal skonį

GAMINAME:

  1. Bulvių tarkius sumaišome su svogūnu, druska, kiaušiniu ir miltais.
  2. Paruošiame faršą: į smulkintą kiaulieną įspaudžiame česnaką, sudedame smulkiai pjaustytą svogūną (galime prieš tai pakepinti, tačiau nebūtina), druskos ir pipirų pagal skonį.
  3. Įkaitintame aliejuje dedame ploną sluoksnį bulvių tarkių, tada faršo ir vėl tarkių. Blynus kepame ant silpnos ugnies iš abiejų pusių, kol apskrus. Bebaigiant kepti, galime keptuvę trumpam uždengti, kad faršas viduje tikrai iškeptų.
  4. Patiekiame su grietine.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą