About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

5
(2)

KIAULIENA GRIETINĖS PADAŽE

Paprastas, gardus, naminis maistai – tai viskas ko reikia!

3-4 porcijoms Jums reikės:

  • 500 g #CESTA kiaulienos mėsos (pvz. nugarinės)
  • 1-2 smulkintų svogūnų
  • 1 smulkintos morkos
  • aliejaus kepimui
  • 1 v. š. sviesto
  • 100 g grietinės (arba grietinėlės)
  • druskos; pipirų
  • vandens arba sultinio (pagal poreikį)

GAMINAME:

  1.  Kiaulieną supjaustome pailgais gabaliukais ir gerai įkaitintame aliejuje apkepame iš kiekvienos pusės po keletą minučių.
  2. Sudedame svogūnus, morkas, šaukštą sviesto ir ant vidutinės ugnies kepame apie 6-7 minutes.
  3. Pabarstome druska ir pipirais, įdedame grietinę ir išmaišome. Uždengiame keptuvę dangčiu ir troškiname ant mažos ugnies apie 40 min. Pagal poreikį, troškinimo metu, galima įpilti šiek tiek sultinio ar vandens.
  4. Patiekiame su bulvių koše, raugintais agurkais arba kitais mėgstamais priedais ir skanaujame!

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą