We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
Kviečiame pasisemti įkvėpimo ir pasigaminti gardų guliašą, kuriam galėsite panaudoti #CESTA kiaulienos nugarinę.
6-porcijoms Jums reikės:
800 g #CESTA kiaulienos nugarinės
aliejaus mėsai kepti
2 smulkintų svogūnų
2 v. š.miltų
30 g sviesto
2 v. š. pomidorų pastos
2 v. š. 30% riebumo grietinės
maltų pipirų
¾ a. š. druskos
½ a. š. cukraus
2 lauro lapų
GAMINAME:
Kiaulienos nugarinę supjaustome kubeliais/juostelėmis ir pamaišydami keletą minučių pakepiname su trupučiu aliejaus iki auksinės spalvos.
Sudedame mėsą į puodą ir užpilame verdančiu vandeniu, kad viską apsemtų. Įdedame lauro lapus ir pipirus. Užviriname ir karts nuo karto pamaišant, troškiname ant silpnos ugnies apie 40-50 min.
Kol mėsa troškinasi, su sviestu pakepiname svogūnus, kai paauksuos – suberiame miltus, gerai išmaišome, sudedame pomidorų pastą, įpilame šiek tiek verdančio vandens, suberiame druską, cukrų ir troškiname apie 5 min. (padažo konsistencija turėtų priminti tirštą grietinę).
Padažą supilame į puodą su mėsa ir troškiname dar 15-20 min.
Išjungiame kaitrą, įdedame grietinės, išmaišome ir patiekiame su bulvių koše, ryžiais ar mėgstamiausiomis salotomis.
Palikti komentarą