About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

3.7
(7)

KIAULIENOS GULIAŠAS

Kviečiame pasisemti įkvėpimo ir pasigaminti gardų guliašą, kuriam galėsite panaudoti #CESTA kiaulienos nugarinę.

6-porcijoms Jums reikės:

  • 800 g #CESTA kiaulienos nugarinės
  • aliejaus mėsai kepti
  • 2 smulkintų svogūnų
  • 2 v. š.miltų
  • 30 g sviesto
  • 2 v. š. pomidorų pastos
  • 2 v. š. 30% riebumo grietinės
  • maltų pipirų
  • ¾ a. š. druskos
  • ½ a. š. cukraus
  • 2 lauro lapų

GAMINAME:

  1. Kiaulienos nugarinę supjaustome kubeliais/juostelėmis ir pamaišydami keletą minučių pakepiname su trupučiu aliejaus iki auksinės spalvos.
  2. Sudedame mėsą į puodą ir užpilame verdančiu vandeniu, kad viską apsemtų. Įdedame lauro lapus ir pipirus. Užviriname ir karts nuo karto pamaišant, troškiname ant silpnos ugnies apie 40-50 min.
  3. Kol mėsa troškinasi, su sviestu pakepiname svogūnus, kai paauksuos – suberiame miltus, gerai išmaišome, sudedame pomidorų pastą, įpilame šiek tiek verdančio vandens, suberiame druską, cukrų ir troškiname apie 5 min. (padažo konsistencija turėtų priminti tirštą grietinę).
  4. Padažą supilame į puodą su mėsa ir troškiname dar 15-20 min.
  5. Išjungiame kaitrą, įdedame grietinės, išmaišome ir patiekiame su bulvių koše, ryžiais ar mėgstamiausiomis salotomis.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą