About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

3.7
(6)

KIAULIENOS NUGARINĖS GULIAŠAS

Dalinamės paprastu, greitu ir labai skaniu guliašo receptu. Su kiaulienos nugarine jis gausis ypatingai sultingas ir minkštas. Išbandykite! 

6 porcijoms Jums reikės:

  •  
  •  
  • 800 g #CESTA kiaulienos nugarinės
  • aliejaus kepimui
  •  2 smulkintų svogūnų
  •  2 v. š.miltų
  •  30 g sviesto
  •  2 v. š. pomidorų pastos
  •  2 v. š. 30% riebumo grietinės
  •  maltų pipirų
  •  ¾ a. š. druskos
  •  ½ a. š. cukraus
  •  2 lauro lapų
  •  

GAMINAME:

  1.  Kiaulienos nugarinę supjaustome kubeliais/juostelėmis ir, pamaišydami, keletą minučių pakepiname su trupučiu aliejaus iki auksinės spalvos.
  2.  Sudedame mėsą į puodą ir užpilame verdančiu vandeniu, kad viską apsemtų. Įdedame lauro lapus ir pipirus. Užviriname ir, karts nuo karto pamaišant, troškiname ant silpnos ugnies apie 40-50 min.
  3.  Kol mėsa troškinasi, su sviestu pakepiname svogūnus, kai paauksuos – suberiame miltus, gerai išmaišome, sudedame pomidorų pastą, įpilame šiek tiek verdančio vandens, suberiame druską, cukrų ir troškiname apie 5 min. (padažo konsistencija turėtų priminti tirštą grietinę).
  4.  Padažą supilame į puodą su mėsa ir troškiname dar 15-20 min.
  5.  Išjungiame kaitrą, įdedame grietinės, išmaišome ir patiekiame su bulvių koše, ryžiais ar mėgstamiausiomis salotomis.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą