We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
Kibinai – puikus užkandis tinkantis visur ir visada! Jei namuose dar nekepėte kibinų, privalote pabandyti.
Jums reikės:
300 g kvietinių miltų
100 g šalto viesto
150 g grietinės
1 #CESTA kiaušinio
1 išplakto #CESTA kiaušinio viršui aptepti
druskos
Įdarui:
400 g #CESTA kiaulienos sprandinės
1 raudonojo svogūno
maltų juodųjų pipirų;
1/2 a.š. druskos
ryšelio krapų
ryšelio petražolių
2 v. š. 30% riebumo grietinės
GAMINAME:
Miltus persijojame į dubenį, beriame keletą žiupsnelių druskos ir čia pat įtarkuojame šaltą sviestą.
Pirštais įtriname Įtarkuotą sviestą, kol susidarys smulkūs trupiniai.
Vieną kiaušinį paplakame su grietine ir supilame į tešlą.
Viską išmaišome, lengvai perminkome, suspaudžiame į vieną tešlos gabalą ir leidžiame tešlai pailsėti šaldytuve apie valandą.
Gaminame įdarą: kiaulieną supjaustome nedideliais kubeliais. Smulkiai supjaustome svogūną ir įmaišome į mėsą. Įberiame porą žiupsnelių juodųjų pipirų, druskos, įdedame porą šaukštų grietinės, saują smulkintų krapų ir petražolių, viską gerai išminkome.
Tešlą kočiojame ir dideliu puodeliu spaudžiame skritulius.
Į kiekvieno vidurį dedame paruošto įdaro, patepame kraštelius kiaušinio plaukiniu ir sulipdome kibiną. Suraitome kraštą ir aptepame paruoštą kibiną kiaušinio plaukiniu.
Paruoštus kibinus dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepame iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min, priklausomai nuo kibinų kiekio ir dydžio.
Atsakymas “KIBINAI SU KIAULIENA”
Irma 14 Geg 2022
Dar reikia į tešlą įmaišyti sausų mielių !