About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

3.9
(7)

KIBINAI SU KIAULIENA

Kibinai – puikus užkandis tinkantis visur ir visada! Jei namuose dar nekepėte kibinų, privalote pabandyti.

Jums reikės:

  • 300 g kvietinių miltų
  • 100 g šalto viesto
  • 150 g grietinės
  • 1 #CESTA kiaušinio
  • 1 išplakto #CESTA kiaušinio viršui aptepti
  • druskos

Įdarui:

  • 400 g #CESTA kiaulienos sprandinės
  • 1 raudonojo svogūno
  • maltų juodųjų pipirų;
  • 1/2 a.š. druskos
  • ryšelio krapų
  • ryšelio petražolių
  • 2 v. š. 30% riebumo grietinės

GAMINAME:

  1. Miltus persijojame į dubenį, beriame keletą žiupsnelių druskos ir čia pat įtarkuojame šaltą sviestą.
  2. Pirštais įtriname Įtarkuotą sviestą, kol susidarys smulkūs trupiniai.
  3. Vieną kiaušinį paplakame su grietine ir supilame į tešlą.
  4. Viską išmaišome, lengvai perminkome, suspaudžiame į vieną tešlos gabalą ir leidžiame tešlai pailsėti šaldytuve apie valandą.
  5. Gaminame įdarą: kiaulieną supjaustome nedideliais kubeliais. Smulkiai supjaustome svogūną ir įmaišome į mėsą. Įberiame porą žiupsnelių juodųjų pipirų, druskos, įdedame porą šaukštų grietinės, saują smulkintų krapų ir petražolių, viską gerai išminkome.
  6. Tešlą kočiojame ir dideliu puodeliu spaudžiame skritulius.
  7. Į kiekvieno vidurį dedame paruošto įdaro, patepame kraštelius kiaušinio plaukiniu ir sulipdome kibiną. Suraitome kraštą ir aptepame paruoštą kibiną kiaušinio plaukiniu.
  8. Paruoštus kibinus dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepame iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min, priklausomai nuo kibinų kiekio ir dydžio.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Atsakymas “KIBINAI SU KIAULIENA”

Irma 14 Geg 2022

Dar reikia į tešlą įmaišyti sausų mielių !

Reply

Palikti komentarą