About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

5
(2)

KLASIKINIS BROWNIE

Blizgus viršus ir drėgnas vidus. Šis akimirksniu pagaminamas šokoladinis brownie – tikra smaližių svajonė.

Jums reikės:

  • 200 g sviesto
  • 250 g juodojo šokolado >72 proc.
  • 3 #CESTA kiaušinių
  • 150 g cukraus
  • 35 ml stiprios kavos (pvz. dvigubas espresas)
  • 30 ml brendžio arba romo
  • 120 g miltų
  • 1 nubraukto a.š. kepimo miltelių

GAMINAME:

  1. Orkaitę įkaitiname iki 175°C temperatūros. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi (geriausia naudoti 15×35 cm arba 20×20 cm formas).
  2. Ištirpiname sviestą kartu su šokoladu ant silpnos kaitros.
  3. Kiaušinius išplakame su cukrumi iki kreminės konsistencijos, supilame sviesto ir šokolado mišinį, kavą ir brendį. Nuolat plakame. Suberiame miltus ir kepimo miltelius.
  4. Tešlą supilame į formą ir kepame apie 22-25 min. Kraštai turėtų būti iškepę, o vidus – minkštas.
  5. Išimame iš orkaitės ir paliekame, kad sutvirtėtų.
  6. Skanaujame! Puikiai tinka valgyti kartu su ledais ar pienu.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą