About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

3.9
(8)

LIETINIAI SU KUMPIU IR SŪRIU

Lietiniai blynai – tikra pusryčių klasika, kuriuos galima patiekti su įvairiais priedais, tačiau kumpio ir sūrio derinys tiks net kaip pietų ar vakarienės pasirinkimas.

2-3 porcijoms Jums reikės: 

  • 2 #CESTA kiaušinių
  • 2 v.š. aliejaus
  • 4 v.š. pieno
  • 200 g persijotų (pageidautina) miltų
  • 400 ml šalto vandens
  • žiupsnelio druskos
  • 1 nubraukto v.š. cukraus
  • aliejaus kepimui

ĮDARUI:

  • 200 g #CESTA “Gaspadoriaus kumpio” arba “Senelių nugarinės”
  • 100 g fermentinio sūrio

GAMINAME:

  1. Sumaišome kiaušinius, aliejų, pieną, druską ir cukrų. Tada beriame persijotus miltus ir sumaišome tirštą tešlą (jeigu turite laiko, leiskite tešlai pusvalandį pastovėti). Pamažu ir vis maišydami pilame šaltą vandenį (pirmiausia pilkite 320 ar 350 ml, nes skirtingi miltai skirtingai imlūs drėgmei).
  2. Gerai įkaitiname keptuvę, ją patepame aliejumi (t. y. popieriniu rankšluosčiu, sudrėkintu aliejum) pilame tešlos ir kepame plonus lietinius iš abiejų pusių.
  3. Kumpį supjaustome plonais šiaudeliais arba kubeliais. Sutarkuojame sūrį ir sumaišome su kumpiu.
  4. Ant kiekvieno lietinio uždedame įdaro ir sulankstome į gražios formos stačiakampį, kurį trumpai apkepame keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių, kad sūris išsilydytų.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą