We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
◾ 600 g #CESTA vištienos filė po 1/2 a.š. prieskonių: malto imbiero, česnako miltelių, baltųjų pipirų, druskos 4 v.š. bulvių krakmolo 4 v.š. kokoso drožlių 1 išplakto #CESTA kiaušinio aliejaus kepimui
Padažui: 120 g vandens 5 v.š. saldaus čili padažo 2 v.š. pomidorų padažo
GAMINAME:
Vištieną supjaustome kubeliais, pridedame visus prieskonius ir išmaišome. Pridedame 1 v.š. aliejaus.
Paruošiame 2 dubenius. Viename išmaišome krakmolą ir kokoso drožles. Kitame išplakame kiaušinį su trupučiu druskos.
Gilioje keptuveje dosniai įpilame aliejaus (kad vištieną vėliau apsemtų) ir įkaitiname.
Kepame partijomis: vištieną merkiame į kiaušinio plakinį, tuomet apvoliojame krakmole su kokosu ir kepame apie 2-3 min. iš kiekvienos pusės. Ištraukiame ir dedame ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius. Kartojame su likusia mėsa.
Išvalome keptuvę ir suberiame visą iškeptą vištieną, truputį pašildžius po 1-2 min. nustumiame mėsą į keptuvės šoną ir įpilame vandenį. Kai užvirs, pridedame pomidorų ir saldų čili padažą, išmaišome juos ir vėl užverdame. Galiausiai Išmaišome su vištieną ir vėl užverdame.
Patiekiame su ryžiais ir kitais mėgstamais priedais.
Palikti komentarą