About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

5
(3)

LIPNUSIS BRAUNIS SU KONDENSUOTU PIENU

Šis pyragas – tai visų šokolado gerbėjų norų išsipildymas! Labai nuodėmingas, bet ir ypatingai skanus!

Jums reikės:

  • 450 g susmulkinto juodojo šokolado (galime dalį pakeisti pienišku pagal skonį)
  • 170 g sviesto
  • 300 g cukraus
  • 3 L dydžio #CESTA kiaušinių
  • 1 #CESTA kiaušinio trynio
  • 1 a. š. vanilės ekstrakto
  • 100 g miltų
  • ½ a. š. druskos
  • 230 g saldinto sutirštinto pieno

GAMINAME:

  1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir ištiesiame formą kepimo popieriumi (maždaug 20x20cm).
  2. Puode ant mažos ugnies ištirpiname 280 g šokolado, sviestą atvėsiname.
  3. Dubenyje mikseriu išplakame kiaušinius ir cukrų vidutiniu greičiu apie 3 min. Įdedame vanilės ekstraktą ir mentele įmaišome šokolado masę. Sudedame miltus, druską ir švelniai išmaišome. Pusę tešlos supilame į kepimo formą ir kepame apie 10 min.
  4. Ištraukiame iš orkaitės, apibarstome 170 g likusio susmulkinto šokolado ir užpilame kondensuotą pieną. Tuomet pridedame likusią tešlą ir grąžiname į orkaitę dar apie 35 min., svarbu pyrago neperkepti. Atvėsiname ir jau galime skanauti!

P. S. Šis pyragas skanus ir tiesiai iš šaldytuvo, ir kambario temperatūros, ir netgi pašildytas mikrobangų krosnelėje. Norėdami paeksperimentuoti, vietoj kondensuoto pieno galime naudoti karamelę.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą