About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

5
(3)

LIULIA KEBABAS KEPTUVĖJE

Nustebinkite savo artimuosius!

4 porcijoms Jums reikės:

  • 1 svogūno (vidutinio dydžio)
  • 500 g smulkintos #CESTA kiaulienos
  • 1 skiltelės česnako
  • 1 a.š. pomidorų pastos
  • 1 žiupsnelis malto kumino
  • paprikos miltelių, aitriosios paprikos miltelių (pagal skonį)
  • druskos, maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
  • 1 ryšulėlio smulkintų krapų

GAMINAME:

  1. Smulkiais gabaliukais supjaustome svogūną, sumaišome su smulkinta kiauliena. Čia pat įspaudžiame česnaką, dedame pomidorų pastos, beriame paprikos miltelių, druskos, pipirų, kumino, aitriosios paprikos, suberiame krapus ir išmaišome.
  2. Tuomet gerai išmaišytą faršą atmušame – imame paruoštą mėsos masę ir 4-5 minutes vis pakartotinai metame ant stalo.
  3. Paruoštą faršą dedame į šaldytuvą 30 minučių ir tuo tarpu vandenyje pamirkome medinius iešmelius, kad nesviltų.
  4. Tuomet ant kiekvieno iešmelio dedame mėsos ir formuojame liulią kebabus. Kepame keptuvėje arba grilyje, iki kol iškeps iš visų pusių.
  5. Patiekiame su mėgstamu garnyru ar salotomis.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą