We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
Graikų virtuvės klasika, kuri tikrai pradžiugins artimuosius. Išbandykite šį gardų receptą!
4 porcijoms Jums reikės:
600 g #CESTA smulkintos kiaulienos
250 g pomidorų pastos (gali būti ir smulkinti pomidorai skardinėje)
1 smulkinto svogūno
2 sutrintų skiltelių česnako
3 baklažanų
5 bulvių
aliejaus kepimui
druskos; pipirų
1 l pieno
4 v. š. miltų
2 #CESTA kiaušinio trynių
60 g sviesto
150 g tarkuoto fermentinio sūrio
GAMINAME:
Bulves ir baklažanus supjaustome griežinėliais, atskirai apkepiname keptuvėje su trupučiu aliejaus (prieš tai siūlome baklažaną apibarstyti druska ir kai „paleis sultis” nuplauti – tokiu būdu nebus kartaus poskonio). Iškepusius dedame ant popierinių rankšluosčių, kad nuimtume riebalų perteklių. Bulves apibarstome druska.
Svogūną ir česnaką apkepiname keptuvėje su trupučiu aliejaus. Kai šiek tiek apkeps, suberiame kiaulieną, pomidorų pastą, įberiame druskos, pipirų ir troškiname apie 30 min.
Sviestą išlydome, suberiame miltus, apkepiname iki auksinės spalvos, užpilame pieną. Nuolat maišydami, supilame kiaušinių trynius, pridedame druskos. Kai užvirs, suberiame tarkuotą sūrį.
Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių.
Aukštame kepimo inde sluoksniuojame ingredientus: pirmas sluoksnis keptų bulvių, antras – keptų baklažanų, trečias – faršo, ketvirtas – vėl baklažanų, penktas – bulvių. Kai visi sluoksniai sudėti, ant viršaus užpilame padažą ir šauname į orkaitę apytiksliai 40 min.
Išėmę iš orkaitės leidžiame pastovėti apie 15 min ir skanaujame! (musaka, kaip ir lazanija, skaniausia būna kiek “pailsėjusi”).
Palikti komentarą