We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
Paprasta, skanu, sotu! Didžiausia vykusio šio recepto paslaptis – šviežia kiaulienos nugarinė, kurią visada galite rasti mūsų CESTA parduotuvėse.
4-5 porcijoms Jums reikės:
1 kg CESTA kiaulienos nugarinės (supjaustome po 100 g – maždaug 1 cm riekelėmis)
1 svogūno
2 skiltelių česnako
500 g pievagrybių
Druskos, pipirų, rūkytos paprikos miltelių
Aliejaus kepimui
GAMINAME:
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir jame apkepiname smulkintą česnaką, smulkiai pjaustytą svogūną ir pievagrybius. Viską pagardiname druska ir pipirais.
Pjaustytą nugarinę plonai išmušame, beriame druskos, pipirų ir rūkytos paprikos miltelių. Dedame po šaukštą pievagrybių įdaro, šonus užlenkiame kaip vokelį, susukame, sutvirtiname mediniu smeigtuku ir apkepame keptuvėje.
Pašaliname smeigtukus ir dedame suktinukus į puodą, įpilame truputį vandens (kad vos apsemtų). Dedame kepintą svogūną, česnaką, lauro lapus, pabarstome mėgstamais prieskoniais ir troškiname apie 40 min.
Patiekiame su bulvių koše, salotomis ar kitu mėgstamu garnyru. Papildomai galima pagaminti sūrio ar grybų padažą.
Palikti komentarą